• Pinjaman Peribadi

  • Kad Kredit

  • Pinjaman Kereta

  • Pinjaman Perumahan

  • Pinjaman Perniagaan

Saturday, August 7, 2010

Pinjaman Untuk Swasta

PINJAMAN UNTUK KAKITANGAN SWASTA

3 Kategorinya :

1) Pekerja Swasta Yang Ada PGM Dengan Bank Rakyat/ Biro

Syaratnya : - Minimun Gaji RM 1,000 (Takde Blacklist)

- Minimun Gaji RM 1,500 (Ada Blacklist)

- Tanpa Penjamin

- Sudah bekerja 6 bulan ke atas

- Maksimun Pinjam 200 K / 20 Tahun & 5.2 % Kadar

Syarikat Panel expired boleh buat dengan syarat panel expired tak melebihi setahun.

2) Pekerja Swasta Ada Biro Angkasa

Syaratnya : - Minimun Gaji RM 1,000 ke atas

- Tanpa Penjamin

- Sudah Bekerja 6 Bulan

- Maksimun Pinjam 100 K / 10 Tahun & 5.95 %

- Blacklist Bawah RM 20 K Boleh Memohon.

- Blacklist lebih 20 K, wajib kena tutup dulu.

3) Pekerja Swasta Tiada Panel ( Semua Sektor Boleh : Kilang, Firma)

Syaratnya : - Minimun Gaji RM 1,500 ke atas

- Tanpa Penjamin

- Sudah Bekerja 3 Bulan Ke Atas

- Maksimun Pinjam 20 kali gaji/ Max 5 Tahun

- Nama Mesti BERSIH Dari CCRIS,CTOS.

- Hanya Dokumen Ringkas Yang Diperlukan\

* Tiada UPFRONT dikenakan

DOKUMEN DIPERLUKAN

1) Surat pengesahan majikan ditujukan kepada sesiapa berkenaan (Guna letterhead dan Original)

2) 3 Salinan kad pengenalan (disahkan)

3) 1 keping slip gaji original bulan yang terkini.

4) 2 Salinan slip gaji 3 bulan TERKINI(disahkan majikan)

5) Surat pemotongan gaji (sila rujuk alamat kepada saya)

6) 1 Salinan borang EA/EC/J yang terkini

7) EPF statement

8) 3 bulan Penyata Akaun TERKINI(masuk gaji) dan disahkan oleh bank anda (print online pun boleh tetapi perlu dapatkan cop pengesahan bank dari mana2 cawangan bank anda)

9) Surat jumlah hutang tak berbayar/tertunggak setiap bank yang anda blacklist atau buat pinjaman.

10 ) Rekod CCRIS dari Bank Negara

Hubungi :

012 - 246 4447 (En. Hisham)

loan.bankkoperasi@gmail.com

37 comments:

MOHD ARIF said...

boleh email kan tetntang gstt loan detail
kimie_8719@yahoo.com

ZAIN FC said...

sy berminat tp gaji pokok saya RM900 SHJ..x termasuk komisen...

nurul said...

sy berminat utk membuat pinjaman peribadi ini.sy Pekerja Swasta Tiada Panel..gaji pokok rm1000 masuk bank dan ada elaun tapi majikan bayar tunai..(gaji & elaun lain tarikh). Rekod mmg bersih tak ada sebarang CCRIS,CTOS dan sudah bekerja selama 5 bulan..adakah saya layak untuk memohon pinjaman ini?sila email atau hubungi sy ladyzz_sky87@yahoo.com / 017-6121912

Unknown said...

Sy memerlukan pinjaman bagi menyelesaikan hutang di bank...saya pekerja swasta...gaji pokok RM 2200 masuk bank.saya tak pasti nama saya ccris atau ctos..tapi saya x blh buat loan dengan bank...sekiranya terdapat peluang untuk saya membuat loan sila email saya norlaila.yaakukb@gmail.com/012-3504366(laila)
terima kasih

fafau-gule2 atiey said...

saya pekerja semi kerajaan..basic 1600+cola+alaun=rm1800.
nama bersih just ad sangkut2 kat monthly kereta..
ad pluang x nak wat loan..email: jiji.jojo844@gmail.com

andika said...

saya berminat nak buat loan 10k untuk overlap hutang.. bleh email to andikatarunajadian@gmail.com

Nurul Fidayu said...

Saya bekerja di vads tapi under kelly service sen bhd..saya da hutang dan cimb express 6000... Sy nak settlekan harap2 leh dapat dalam 10k..yang selebihnya saya nak buat perniagaan kecil..harap dapat membantu..boleh kol saya di 0173714292

Mohd Hazrul Rasid said...

saya berminat utk membuat pinjaman peribadi ini.saya Pekerja Swasta Tiada Panel..gaji pokok rm2100 tak termasuk komisyen.gaji masuk bank dan ada elaun tapi majikan bayar tunai... sudah bekerja selama 8 bulan..adakah saya layak untuk memohon pinjaman ini?sila email atau hubungi saya. hazrul_godiva@yahoo.com/
012 6216892

rossie said...

saya pekerja swasta tiada panel, gaji RM1500..sudah bekerja 2thn, xde blacklist tapi skarang monthly kereta sangkut sebulan. . saya cuba buat. . nak buat loan untuk bayar pinjaman belajar. . bole lepas x buat loan ni?? bole call 0193961538 atau email rosnani80@yahoo.com

Wan Shaherman Nizam Wan Ismail said...
This comment has been removed by the author.
Shahih FX said...

Assalamualaikum... Saya pekerja sub-contract di KENCANA PETROLEUM BHD / KENCANA MARINE SDN. BHD. Saya telah berkerja hampir 3 bulan dan kini menyambung contract selama 6 tahun. Bolehkah permohonan saya lulus? Kerana rata2 bank yg sy apply loan masih tidak hubungi sy. Bolehkah Encik uruskan permohonan loan saya.Gaji saya sebulan RM3800+RM1200=RM5000. Harap boleh mempercepatkan urusan loan. Sila hubungi saya by email shaenilzam@gmail.com atau call 01112183328

eyasz sunsweet said...

sy bkerja sebagai penasihat jualan di Perisai Wira Saga SDN BHD ..dah kerja selama setahun lebih . gaji pokok rm800(belum campur komisen). kalau +rm1200(komisen) = rm2000 .. bolehkah saya nak buat pinjaman hny rm25k shaja .. nak beli kereta 2nd hand sahaja .. kalau en rasa dapat bantu saya email kt saya eyaszsunsweet92@yahoo.com atau call 0172797242

yaniee nieza said...
This comment has been removed by the author.
yaniee nieza said...

saya pekerja swasta tiada panel..dh bekerja dalam 5 bulan..gaji pokok saya rm2000.00...saya ingin mengetahu lebih lanjut bagaimana proses pinjaman ini...bolehlah menghubungi saya melalui email yanie66@gmail.com

yofigal said...

Salam sejahtera,

Saya pekerja swasta, tiada panel gaji bulan saya Basic RM1500.00 + elauns OT = Rm 1700 / RM1800.
Saya ingin membuat pinjaman. adakah saya layak utk pinjaman? Rekod besih.Sudah 1 tahun 3 bulan berkerja

Mohd Hamidi Mohd Amin said...

Sy memerlukan pinjaman bagi menyelesaikan hutang di bank...saya pekerja swasta di sektor oil n gas...gaji pokok RM 2500 masuk bank.saya tak pasti nama saya ccris atau ctos..tapi saya x blh buat loan dengan bank...sekiranya terdapat peluang untuk saya membuat loan sila email saya mohdhamidimohdamin@gmail.com/(hamidi)
terima kasih

Noor Fadhilah said...

Sy ingin mmbuat pinjaman untuk perkahwinan.. sy bkrja d syarikat swasta dgn basic 2300 tidak trmsuk ot dan insentif.. sy ada rekod pnjamn d cimb dan aeon.. sila email d dyfi4ever@gmail.com

Terima kasih

Lin Azlina said...

nk try buat loan tuk setel hutang kredit kad.
gaji basic 2000 kerja swasta.
email azlina6703@gmail.com

tq

mohd hafiz said...

email me at mohdhafizbinnasir@yahoo.com.interest for personal loan..but basit only 1k.include ot all 1200 only...how?please email me...

nUruL@CoMeL said...

boleh bagi sy detail..
basic 2k.
ni email sy boboocute@gmail.com

mohd shafiq said...

gji pokok 900..x termasuk trip..email shafiqsaat89@gmail.com

didiey88 said...

saya berminat saya keja sektor swasta, basic gaji rm1250,
please email radical_88@yahoo.com

fairuz fawdzan said...

saya sudah hantar info sy dlm bentuk sms ke num phone tuan..hrp dpt hubungi sy segera..terima kasih.. emel : fairuz_fawdzan@yahoo.com

rosydi archyis said...

Saya Berminat Nak buat pinjaman.. Nak Beli Kereta.. tolong emailkan saya Detail.. mohammad_rosydi@yahoo.com

zaryna attiey said...

assalamualaikum en hisham...sy bkje di sektor swasta...sdah 6bln...sy nk pnjam lbih krg 30k utk mlngsaikn sgla htang kete sy...sila email sy attieyzaryna@yahoo.com

azdin ahmad said...

saya swasta tiada panel.boleh bantu?..zudeenzouk@yahoo.com

mimidaring said...

sy nak beli rumah, tp suami sy ctos. boleh bgtau macam mana boleh buat loan rumah. sy bekerja tapi pendapatan kurang dari 2k. email sy fauzianamohamedzain@ymail.com

mohd sukri said...

sy berkerja di bahagian perhotelan basic tetap rm 1800. sy nak wat personal loan dlm 20k utk kawin. sy tngg hutang bulan keta jer. rekod xde lg blacklist xde lg.. pls advise email sy mohdsukri28@gmail.com

ukhone said...

sy pekerja rapidkl..gaji pokok rm1469. campur dgn ot tetap dan elaun, rm2200..maksimum loan bpe lpas?

mummyimad vitashop said...

salam..sy berkerja sebagai guru di sekolah swasta..ingin beli rumah harga dalam 250-300k...apa syaratnye??perlu 10% deposit ke??

Afan Keanda said...

salam .. saya bekerja sektor swasta . gaji bersih 1800 .. ada sangkut pinjaman PTPK .. boleh bantu saya ? email saya , afankeanda87@gmail.com

NURUL AUFA AMIRA said...

boleh bagi sy detail..
basic 2k.
ni email sy liaemira@gmail.com
keje perlu slip gaji 3 bln ker???klu kurang from 3 bln bleh tak apply??plz email to me..tq..

Dz Shope said...

Kalau gaji melalui cash cek dan di cashkn di kaunter boleh apply x?ade epf, basic rm2800..ade komisyen dan elaun..tolong email details di dz.shope@yahoo.com..

Ajak San said...

nk buat pnjaman.pm detail ajak_san@yahoo.com

Mohf Halrolnizam Nizam said...

Mengurus Email (Hanya Di Rumah)

Kami mahu melatih individu yang berimpian besar iaitu
mereka yang mahu meningkatkan ekonomi tanpa meninggalkan
kerja kesayangan dengan melakukan kerja di rumah yang
mudah dan berbaloi.

Tawaran untuk anda, klik untuk maklumat lengkap

http://bozzv6.net/pengurusemail7475

Chempaka Syahirah said...

klu sya nak buat pinjaman tp gaji bawah RM 1500, boleh x?
tolong email detail ke adikim23@gmail.com

remy salak said...

Saya Kerja GSAS bekerja sama dengan Pos Malaysia...Gaji Bawah 2000...Nak Buat Pinjaman 20k...tolong email remysalak@gmail.com...
Tak Pernah Buat Pinjaman...

Post a Comment

Permohonan Secara Pos

Permohonan Secara Pos
Utk pemohon yang berada jauh. Urusan penghantaran borang dan segala dokumen adalah menggunakan Pos Ekspress - Dijamin Sampai Esok. Kalau hari ni tak sampai, esok mesti sampai! Sila rujuk pada helaian sisipan Pos Ekspress utk kawasan penerimaan yang lebih dari sehari.Mudah, Murah dan Cepat. Terima Kasih Abg Posmen

Popular Posts

Overlap Atau Setel Pinjaman
Kami pakarnya menyelesaikan atau overlap semua pinjaman lama Anda dengan pinjaman baru yang murah. Anda boleh dapat uang rebat daripada overlap atau membaikpulih slip gaji Anda.